15 feb

Bewonersbijeenkomst 4 februari 2022

Bewonersbijeenkomst

Na maanden van coronamaatregelen kon er eindelijk een bewonersbijeenkomst worden gehouden. Er was een flinke opkomst van bewoners en het bestuur. Hieronder de hoogtepunten.

Afscheid Willem & Willemijn

We hebben afscheid genomen van Willem, die samen met Willemijn naar een rustigere woonplek verhuist. Namens het bestuur heeft Gerhard dank uitgesproken aan Willem voor zijn tomeloze inzet als bouwbegeleider en wegwijsbewoner. We wensen beiden alle goeds! Een opvolger was gelukkig snel gevonden: Rosanne is onze nieuwe wegwijsbewoner.

Geschenken Werkgroep Vakantiegeld Delen

Van de Werkgroep Vakantiegeld Delen hebben we drie geschenken ontvangen: een semiprofessioneel tafelvoetbalspel, een degelijke sjoelbak en een speeltoestel met glijbaan. De toestellen zijn dezelfde avond nog gretig in gebruik genomen. Er kon niemand van de Werkgroep aanwezig zijn, maar we zijn ze erg dankbaar!

Presentatie moestuin

Onze tuinman Karim vertelde aan de hand van een prachtig visueel overzicht over de mogelijkheden van de moestuin, en daagde de bewoners uit de eigen wensen en ideeën kenbaar te maken voor de te verbouwen groentes en kruiden. Uiteraard zijn ze ook uitgenodigd dit voorjaar mee te helpen bij de realisatie van de plannen en het onderhoud van de tuin. Er was veel belangstelling voor dit initiatief.

Hierna was het tijd voor een hapje en een drankje en kwam er een einde aan deze gezellige bijeenkomst. Zeker voor herhaling vatbaar!